(Wijn minimaal 1 uur van tevoren in koelkast zetten.) Druiven wassen, laten uitlekken en van tros nemen. Druiven halveren en in bowlschaal doen. Likeur erdoor scheppen. Ananas-meloen-mangosap en wijn bij druiven schenken. Munt erboven fijn knippen.
- algemeenVoor kinderen de likeur vervangen door sinaasappelsap of -siroop en de wijn door mousserend druivensap.
Sprankelende druivenbowl
12 personen
105 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
(Wijn minimaal 1 uur van tevoren in koelkast zetten.) Druiven wassen, laten uitlekken en van tros nemen. Druiven halveren en in bowlschaal doen. Likeur erdoor scheppen. Ananas-meloen-mangosap en wijn bij druiven schenken. Munt erboven fijn knippen.
algemeen:Voor kinderen de likeur vervangen door sinaasappelsap of -siroop en de wijn door mousserend druivensap.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
1 fles droge witte wijn
1 bak pitloze druiven
3 eetlepels sinaasappellikeur (slijter)
2 flesje verse ananas-meloen-mangosap
4 takjes munt
Dit heb je nodig
bowl- of glazen schaal inhoud ca. 2 liter