Magere varkensfricassee

610 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en fruit de sjalot en knoflook 3 min. Bestrooi het vlees met peper en zout en bak op hoog vuur 2 min. mee met de sjalot en knoflook. Voeg de champignons toe en bak 3 min. mee. Zet het vuur laag en voeg de crème fraîche toe. Warm nog 2 min. door.

  3. Kook ondertussen de tuinerwten 5 min. en schep ze door het vlees-champignonmengsel. Verdeel de rijst en fricassee (het vlees in de saus) over 4 borden en bestrooi met het basilicum.

  • Ui snipperen

    Instructievideo - 00:52 min.

Magere varkensfricassee

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig