Meatloaf

Warm lekker, maar ook lauw of koud. Net zoals ze dit gehaktbrood in Amerika (het land van herkomst) eten!

590 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 45 min. oventijd

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 190 ºC. Snipper de ui en rasp de cheddar. Halveer de paprika in de lengte, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd in blokjes van 1 cm. Snijd de helft van de salie in reepjes. Doe het gehakt in een ruime kom. Voeg de ui, kaas, paprika, saliereepjes, ketchup, het ei en de paneermeel toe.

  2. Bekleed de braadslee of ovenschaal met bakpapier en leg de plakjes spek in een rechthoek erin. Laat de plakjes iets overlappen. Vorm een brood van het gehakt en leg dat in het midden van het spek. Vouw het spek om het gehaktbrood en bedek met de rest van de salie. Bak het gehaktbrood ca. 45 min. in de oven. Serveer warm, lauw of koud.

  • combinatietipLekker met aardappelpuree en sperziebonen.
  • Paprika's schoonmaken

    Instructievideo - 00:28 min.

Meatloaf

Warm lekker, maar ook lauw of koud. Net zoals ze dit gehaktbrood in Amerika (het land van herkomst) eten!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig