Rijst en garnalen uit de oven

480 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 45 min. wachten

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Breng 700 ml water aan de kook en los hierin de bouillontabletten op. Voeg de tomatenpuree en kerriepoeder toe en laat 2 min. doorkoken.

  2. Verdeel de rijst over de bodem van de ovenschaal en leg de bevroren erwten en de cherrytomaten erop. Schep om. Schenk de bouillon erover en zet de schaal afgedekt met aluminiumfolie in de oven. Bak ca. 45 min. in de oven.

  3. Pel ondertussen de garnalen en verwijder het darmkanaal. Laat de staartjes zitten. Neem na 30 min. oventijd de schaal uit de oven en schep de garnalen door de rijst. Dek weer af met aluminiumfolie en zet nog 15 min. in de oven.

  4. Neem de schaal uit de oven en bestrooi met de koriander. Serveer met een salade van plakjes tomaat en wat mayonaise.

  • Garnalen pellen

    Instructievideo - 00:36 min.

Rijst en garnalen uit de oven

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig