Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing. Aubergines schoonmaken en in blokjes snijden. Ui pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten. Aubergine en ui ca. 3 minuten bakken. Gehakt toevoegen en ca. 5 minuten meebakken. Pastasaus toevoegen en ca. 10 minuten zacht stoven. Pasta afgieten. Pasta serveren met auberginesaus en Parmezaanse kaas.
Farfalle met auberginesaus
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_011897_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
650 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing. Aubergines schoonmaken en in blokjes snijden. Ui pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten. Aubergine en ui ca. 3 minuten bakken. Gehakt toevoegen en ca. 5 minuten meebakken. Pastasaus toevoegen en ca. 10 minuten zacht stoven. Pasta afgieten. Pasta serveren met auberginesaus en Parmezaanse kaas.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g farfalle
2 aubergines
1 rode ui
4 el olijfolie
1 schaaltje half-om-halfgehakt
1 pot sugo verdure
4 el gemalen Parmezaanse kaas