Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak het gehakt al roerend in 8 min. bruin en rul. Voeg de pastasaus en de kapucijners toe en warm door. Meng de macaroni en de kwarkyoghurt erdoor en breng op smaak met peper en zout. Schep alles in de ovenschaal. Bestrooi met de kaas en zet 15 min. in de oven. Lekker met een frisse komkommersalade met vinaigrette.
Macaroni met gehakt en kapucijners
- algemeenU kunt deze ovenschotel 1 dag van tevoren maken en afgedekt in de koelkast bewaren, bak de schotel op dezelfde in 25 min. op 200 °C.
Macaroni met gehakt en kapucijners
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_006089_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
780 kcal
10 min. bereiden
15 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak het gehakt al roerend in 8 min. bruin en rul. Voeg de pastasaus en de kapucijners toe en warm door. Meng de macaroni en de kwarkyoghurt erdoor en breng op smaak met peper en zout. Schep alles in de ovenschaal. Bestrooi met de kaas en zet 15 min. in de oven. Lekker met een frisse komkommersalade met vinaigrette.
algemeen:U kunt deze ovenschotel 1 dag van tevoren maken en afgedekt in de koelkast bewaren, bak de schotel op dezelfde in 25 min. op 200 °C.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g macaroni
1 el olijfolie
300 g half-om-half gehakt
1 pakje sugo piccante
1 blik jonge kapucijners
125 g magere kwarkyoghurt
½ zakje gemalen kaas belegen 48+
Dit heb je nodig
ovenschaal 25 x 25 cm