Macaroni met gehakt en kapucijners

780 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 15 min. wachten

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak het gehakt al roerend in 8 min. bruin en rul. Voeg de pastasaus en de kapucijners toe en warm door. Meng de macaroni en de kwarkyoghurt erdoor en breng op smaak met peper en zout. Schep alles in de ovenschaal. Bestrooi met de kaas en zet 15 min. in de oven. Lekker met een frisse komkommersalade met vinaigrette.

  • algemeenU kunt deze ovenschotel 1 dag van tevoren maken en afgedekt in de koelkast bewaren, bak de schotel op dezelfde in 25 min. op 200 °C.

Macaroni met gehakt en kapucijners

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig