Zomerstamppotje met veldsla en romaatjes

Aardappelen koken, stampen, mengen met tomaatjes, bieslook en sla, en klaar is je stamppot!

40 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schil de aardappelen. Kook ze in een pan met een bodem water en zout in ca. 20-25 min. gaar. Was de tomaatjes en halveer. Knip de bieslook fijn. Verwijder de worteltjes van de veldsla.

  2. Giet de aardappelen af. Stamp de aardappelen met crème fraîche, peper en de nootmuskaat stevig tot puree. Schep de veldsla, tomaatjes, bieslook en spekreepjes door de puree.

  3. Als de stamppot te veel is afgekoeld kan de pan nog even op het vuur gezet worden.

Zomerstamppotje met veldsla en romaatjes

Aardappelen koken, stampen, mengen met tomaatjes, bieslook en sla, en klaar is je stamppot!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig