Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olie in een braadpan. Bak het gehakt in ca. 4 min. rul. Voeg de groentemix toe en bak ca. 3 min. mee. Voeg de tomatenpuree toe en bak ca. 1 min. Voeg de koksroom en de pesto toe. Breng het geheel aan de kook en laat ca. 2 min. zachtjes koken. Breng op smaak met peper en zout.
Serveer de spaghetti met de saus en strooi de kaas erover.
Spaghetti met romige pestosaus
Snel, stevig en vullend: deze pasta met gehakt, groenten en pesto heeft het allemaal!
Spaghetti koken
Instructievideo - 01:46 min.
Spaghetti met romige pestosaus
Snel, stevig en vullend: deze pasta met gehakt, groenten en pesto heeft het allemaal!
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_011937_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
790 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olie in een braadpan. Bak het gehakt in ca. 4 min. rul. Voeg de groentemix toe en bak ca. 3 min. mee. Voeg de tomatenpuree toe en bak ca. 1 min. Voeg de koksroom en de pesto toe. Breng het geheel aan de kook en laat ca. 2 min. zachtjes koken. Breng op smaak met peper en zout.
Serveer de spaghetti met de saus en strooi de kaas erover.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g spaghetti
2 el traditionele olijfolie
250 g rundergehakt
400 g verse Italiaanse roerbakgroente
70 g tomatenpuree
200 ml koksroom
6 el pesto rosso
100 g geraspte Parmezaanse kaas