Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de wortels in schuine plakjes van 1 cm. Snijd de ui in halve ringen.
Verhit de olie in een wok en roerbak de ui 2 min. Voeg de wokstukjes toe en bak 2 min. mee. Doe de wortel erbij en roerbak 1 min. mee. Voeg de bimi en tandoorisaus toe. Laat de groente op laag vuur in 10 min. gaar worden. Serveer de vegetarische curry met de notenrijst.
Vegetarische curry recepten
Vegetarische curry maken: zo doe je dat
Ingrediënten
Aantal personen
275 gram notenrijst | |
300 gram geschilde bospenen | |
1 ui | |
2 eetlepel zonnebloemolie | |
400 gram vega wokstukjes | |
200 gram bimi | |
400 ml Patak's tandoori currysaus |
Curry van bloemkool en broccoli
Vegetarische curry maken die lijkt op butter chicken? Yes, dat kan! Deze bloemkool curry met garam masala, gember en tomatenblokjes is mild en heerlijk romig van smaak. Waan jezelf in Azië met deze Indiase curry twist!
Groente wokken
Snipper 1 ui en snijd 1 teen knoflook fijn. Verhit 30 g boter in een hapjespan en fruit de ui en knoflook 5 min. Halveer van 800 g bloemkool- en broccoliro...
00:38
Direct aan de slag
Nog meer vega en vegan
De hele dag vegetarisch