- 1
- 2
- 3
Ingrediënten
Direct aan de slag
met de rodebietensoep met groentechips
Meer vegamomenten
Meer vegetarische recepten
Meer vegamomenten
Meer vegetarische recepten
Aantal personen
30 gram verse gemberwortel | |
2 eetlepel milde olijfolie | |
2 eetlepel kerriepoeder | |
400 gram koelverse muskaatpompoenstukjes | |
500 gram tomaten | |
400 ml Bon Coco kokosmelk light in blik | |
700 ml heet water | |
2 groentebouillonblokjes | |
205 gram HAK linzen in zak | |
200 gram verse spinazie |
Schil en rasp de gember. Verhit de olie in een soeppan en bak de gember, kerrie en pompoen 4 min. op laag vuur.
Snijd ondertussen de tomaten in stukjes van ca. 1 cm en voeg samen met de kokosmelk, het water en de bouillonblokjes toe aan de soeppan. Breng aan de kook en laat 15 min. zachtjes koken. Voeg de linzen toe en laat nog 10 min. zachtjes koken.
Voeg de spinazie toe en laat slinken. Verdeel de soep over diepe kommen en serveer.