IJsbergsla met venkel en appel

Crunchy ijsbergsla en venkel gaan perfect samen met de friszoete appel.

150 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de ijsbergsla en venkelknol in dunne repen en de bleekselderij en appels in dunne reepjes (julienne). Doe de gesneden groenten en appel in een kom.

  2. Meng de mosterd, mayonaise, yoghurt en het venkelzaad in een kommetje tot een dressing. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Voeg toe aan de ijsbergsalade en schep om.

  • combinatietipLekker bij de burger met rode-uienjam. Kijk voor het recept elders op ah.nl/allerhande.
  • Julienne snijden

    Instructievideo - 00:42 min.

IJsbergsla met venkel en appel

Crunchy ijsbergsla en venkel gaan perfect samen met de friszoete appel.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig