Gnocchi met courgette in tomatensaus

Zomers gerecht met een saus vol mediterrane groente.

915 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de salieblaadjes fijn. Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak het spek, de gnocchi en salie in 10 min. goudbruin en gaar. Schep regelmatig om.

  2. Halveer ondertussen de courgettes in de lengte en snijd in stukken van 1 cm.

  3. Verhit de rest van de olie in een hapjespan en fruit de knoflook 1 min. Voeg de courgette, rozemarijn, peper en eventueel zout toe en bak 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de pastasaus toe en verwarm nog 4 min.

  4. Serveer de gnocchi met de courgette in tomatensaus. Bestrooi met de Parmezaanse kaas.

  • variatietipHoud je van extra pit? Voeg tijdens het bakken van de courgette 1 tl chilivlokken toe.
  • Groente in de lengte snijden

    Instructievideo - 00:45 min.

Gnocchi met courgette in tomatensaus

Zomers gerecht met een saus vol mediterrane groente.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig