Gebakken krieltjes met kruiden

Lekker én eenvoudig: krieltjes bakken en tijm, bieslook en peterselie toevoegen.

310 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Halveer de krieltjes en snijd grote exemplaren in kwarten. Kook 10 min. in water met zout. Giet af en laat met de deksel op de pan 1 min. droogstomen.

  2. Verhit de olie in 1 grote of 2 kleinere koekenpannen en bak de aardappelen in 10 min. op middelhoog vuur goudbruin.

  3. Ris ondertussen de blaadjes van de takjes tijm en snijd de bieslook en peterselie fijn. Voeg de kruiden toe aan de aardappelen en bak nog 1 min. mee. Breng op smaak met (versgemalen) peper en eventueel zout.

  • variatietipOok lekker als salade.
  • Aardappelen bakken

    Instructievideo - 02:06 min.

Gebakken krieltjes met kruiden

Lekker én eenvoudig: krieltjes bakken en tijm, bieslook en peterselie toevoegen.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig