Pastasalade met gerookte makreel en biet

Ook lekker als lunchgerecht.

795 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Spoel in een vergiet onder koud stromend water en laat uitlekken.

  2. Verwijder ondertussen het vel van de makreel en trek de vis met een vork in stukjes.

  3. Meng de olie, bietjes en veldsla door de pasta. Leg de vis erop. Maal er flink wat peper over en bestrooi met de pittenmix. Roer de mierikswortel door de crème fraîche en serveer bij de salade.

  • algemeenGeen pepermakreel? Vervang hem door makreelfilet en versgemalen peper.
  • combinatietipLekker met ciabatta (brood).
  • Gerookte makreel schoonmaken

    Instructievideo - 00:59 min.

Pastasalade met gerookte makreel en biet

Ook lekker als lunchgerecht.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig