Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd ondertussen de knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de knoflook 30 sec. Voeg de balletjes toe en bak in 5 min. op middelhoog vuur rondom goudbruin.
Snijd ondertussen de courgettes in lange repen en vervolgens in stukjes. Voeg met de pesto toe aan de balletjes en bak al omscheppend 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de tomaten toe en warm 4 min. mee. Plet de tomaten ondertussen met een lepel en meng met de pasta.
Fusilli met gehaktballetjes en courgette
Pasta met balletjes en frisse tomaatstukjes.
- combinatietipLekker met basilicum.
Knoflook snijden
Instructievideo - 00:57 min.
Fusilli met gehaktballetjes en courgette
Pasta met balletjes en frisse tomaatstukjes.
hoofdgerecht
4 personen
650 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd ondertussen de knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de knoflook 30 sec. Voeg de balletjes toe en bak in 5 min. op middelhoog vuur rondom goudbruin.
Snijd ondertussen de courgettes in lange repen en vervolgens in stukjes. Voeg met de pesto toe aan de balletjes en bak al omscheppend 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de tomaten toe en warm 4 min. mee. Plet de tomaten ondertussen met een lepel en meng met de pasta.
combinatietip:Lekker met basilicum.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
300 g fusilli
2 tenen knoflook
2 el traditionele olijfolie
12 lichtgekruide runderballetjes
2 courgettes
95 g rode pesto
800 g gepelde tomaten in blik