Meng de witte kaas en roomkaas met een vork. Schep in een kom en dek af. Laat 30 min. opstijven in de koelkast.
Hak ondertussen de amandelen en pistachenoten fijn en meng. Snijd de muntblaadjes en dille fijn en meng. Laat de granaatappelpitjes uitlekken en meng met het maanzaad.
Vorm met twee dessertlepels 24 balletjes van het kaasmengsel en rol met de hand tot mooie ronde balletjes. Rol ⅓ van de balletjes door het notenmengsel, ⅓ door het kruidenmengsel en ⅓ door de granaatappelpitjes met maanzaad.
Zet de balletjes nog 30 min. in de koelkast.
3x kaasballetjes
Slim bekeken. Met romige kaas en een kruiden-, noten- en granaatappelmengsel zet je in één klap drie hapjes op tafel.
- combinatietipLekker met naan of Turks brood.
3x kaasballetjes
Instructievideo - 02:10 min.
3x kaasballetjes
Slim bekeken. Met romige kaas en een kruiden-, noten- en granaatappelmengsel zet je in één klap drie hapjes op tafel.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_067438_220x162_JPG.jpg)
4 personen
470 kcal
15 min. bereiden
1 uur wachten
Aan de slag
Meng de witte kaas en roomkaas met een vork. Schep in een kom en dek af. Laat 30 min. opstijven in de koelkast.
Hak ondertussen de amandelen en pistachenoten fijn en meng. Snijd de muntblaadjes en dille fijn en meng. Laat de granaatappelpitjes uitlekken en meng met het maanzaad.
Vorm met twee dessertlepels 24 balletjes van het kaasmengsel en rol met de hand tot mooie ronde balletjes. Rol ⅓ van de balletjes door het notenmengsel, ⅓ door het kruidenmengsel en ⅓ door de granaatappelpitjes met maanzaad.
Zet de balletjes nog 30 min. in de koelkast.
combinatietip:Lekker met naan of Turks brood.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
200 g feta
200 g MonChou
3 el geroosterde amandelen
3 el gepelde pistachenoten
5 takjes verse munt
8 g verse dille
120 g verse granaatappelpitjes
1 el maanzaad