Farfalle met groenten en hüttenkäse

600 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

zeer pittig

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en spoel koud onder stromend water. Laat uitlekken in een vergiet.

  2. Snijd ondertussen de chorizo in halve plakjes. Verhit een hapjespan zonder olie of boter en bak de chorizo 4 min. op middelhoog vuur uit. Schep regelmatig om.

  3. Halveer ondertussen de courgette in de lengte en snijd in plakjes. Neem de chorizo uit de pan en leg op een bord. Bak de courgette, ui en pesto 3 min. in het achtergebleven bakvet op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.

  4. Schep de andijvie erdoor en neem de pan van het vuur. Meng de groenten met de chorizo door de pasta. Verdeel de hüttenkäse erover en serveer. Lekker met een partje citroen.

  • Snijden

    Instructievideo - 02:22 min.

Farfalle met groenten en hüttenkäse

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig