Rijst met pittige kool, gehakt en pinda

We bereiden niet alleen de rijst en groente in de wok, maar bakken ook het gehakt lekker mee.

705 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

pittig

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Verhit ondertussen de olie in een wok en roerbak het gehakt met de sambal in 2 min. rul. Voeg de kool en de helft van de paprikamix toe en roerbak 4 min. Voeg de pindakaas en ketjap toe en roerbak nog 1 min. Voeg de rest van de rauwkost toe en breng eventueel op smaak met zout. Serveer met de rijst en seroendeng. Lekker met emping of kroepoek.

  • Roerbakken / wokken

    Instructievideo - 00:54 min.

Rijst met pittige kool, gehakt en pinda

We bereiden niet alleen de rijst en groente in de wok, maar bakken ook het gehakt lekker mee.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig