Verhit de olijfolie en wok de sugar snaps op hoog vuur. Snijd de avocado’s en mango in kleine stukjes. Meng vervolgens de snijbiet, warme sugar snaps, pittige kiemgroente, stukjes avocado en mango met de waterkersmelange. Snipper de gerookte zalm en rock chives over de salade. Maak af met wat sesamzaadjes en sojasaus. Nog even mixen en genieten!
Culy’s Japanse zalmsalade
Dertig bloggers deelden hun favoriete saladerecept, zodat jij die thuis ook gemakkelijk kunt maken. Proef de Japanse zalmsalade van Culy.
Culy’s Japanse zalmsalade
Instructievideo - 00:15 min.
Culy’s Japanse zalmsalade
Dertig bloggers deelden hun favoriete saladerecept, zodat jij die thuis ook gemakkelijk kunt maken. Proef de Japanse zalmsalade van Culy.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_072031_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
430 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olijfolie en wok de sugar snaps op hoog vuur. Snijd de avocado’s en mango in kleine stukjes. Meng vervolgens de snijbiet, warme sugar snaps, pittige kiemgroente, stukjes avocado en mango met de waterkersmelange. Snipper de gerookte zalm en rock chives over de salade. Maak af met wat sesamzaadjes en sojasaus. Nog even mixen en genieten!
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 el traditionele olijfolie
200 g verse sugarsnaps
2 avocado's
1 verse mango
200 g snijbiet
60 g pittige kiemgroente
75 g waterkersmelange
200 g gerookte zalm
1 el rock chives
1 el sesamzaad
1 el sojasaus