Open sandwich met appel, kaneel en amandel

Appel op brood? Kan heel goed! Zeker als je de partjes eerst even bakt met kaneel en honing.

265 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Rooster de sneetjes brood.

  2. Snijd ondertussen de ongeschilde appels in kwarten, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in dunne partjes. Verhit de boter in een koekenpan en bak de appelpartjes 3 min. op middelhoog vuur, keer halverwege. Voeg de kaneel en de honing toe en bak nog 1 min. op hoog vuur.

  3. Beleg de sneetjes brood met de appel schijfjes. Hak de amandelen grof en verdeel over de broodjes. Besprenkel met de rest van de honing.

  • combinatietipLekker met rozijnen. Voeg deze tegelijk met de kaneel en honing toe.

Open sandwich met appel, kaneel en amandel

Appel op brood? Kan heel goed! Zeker als je de partjes eerst even bakt met kaneel en honing.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig