Indiase kormapizza

Korma is een saus gemaakt met tomaten, room, kokos en specerijen. Ook lekker op een pizza van naanbrood!

635 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 10 min. oventijd

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Doe de kikkererwten in een vergiet, spoel af onder koud stromend water en laat uitlekken. Verdeel de korma over de bovenkant van de naanbroden. Verdeel hierover de bloemkoolrijst, kikkererwten en het amandelschaafsel. Bak de naanpizza’s ca. 10 min. in het midden van de oven.

  2. Maak ondertussen de yoghurtdressing. Halveer de komkommer in de lengte en verwijder met een theelepel de zaadlijsten. Snijd de komkommer in stukken en rasp grof. Snijd de helft van de koriander fijn. Meng de komkommer en koriander met de yoghurt en pers de knoflook erboven. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Snijd de rest van de koriander grof en verdeel over de naanpizza’s. Serveer de pizza’s samen met de yoghurtdressing.

  • variatietipGeen fan van koriander? Vervang deze dan door verse munt.

Indiase kormapizza

Korma is een saus gemaakt met tomaten, room, kokos en specerijen. Ook lekker op een pizza van naanbrood!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig