Indiase broodsalade

Quinoa, radijs en bloemkool: dit gerecht zit boordevol powerfood.

755 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de bloemkool in roosjes. Kook 3 min. in ruim water met zout. Giet af in een vergiet en laat uitlekken. Snijd ondertussen de radijs in kwarten en de blaadjes van de koriander grof. Verhit ondertussen 2 el olie in een wok en fruit de komijn en kerriepoeder 1 min. Doe de quinoa erbij en bak in 3 min. gaar en knapperig. Voeg de bloemkool toe en draai het vuur hoog. Roerbak 2 min. Doe in een ruime schaal.

  2. Verhit de rest van de olie in de (niet schoongemaakte) wok. Scheur het brood in stukken en roerbak 3 min. Doe het brood bij de bloemkool. Voeg de koude tomatenblokjes, radijs en koriander toe en schep om. Verkruimel de kaasblokjes erover.

  • Indiase broodsalade

    Instructievideo - 03:10 min.

Indiase broodsalade

Quinoa, radijs en bloemkool: dit gerecht zit boordevol powerfood.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig