Klop de eieren los en meng met de bloemkoolrijst. Voeg eventueel zout toe. Verhit in 2 koekenpannen elk een eetlepel olie (bij 2 personen). Verdeel het eimengsel over de pannen. Draai het vuur laag en laat het ei in 5 min. stollen. Verhit de rest van de olie in een wok. Roerbak de groentemix 3 min. op hoog vuur. Leg de omeletten op de borden. Verdeel de groente over 1 helft van de omeletten en klap de omeletten dubbel over de groente.
Snelle bloemkoolomelet met roerbakgroenten
Aan een omelet kun je toevoegen wat je lekker vindt. Wij kiezen voor wokgroenten en bloemkoolrijst.
- combinatietipLekker met volkorenbrood. Het gerecht is dan niet meer glutenvrij.
Snelle bloemkoolomelet met roerbakgroenten
Aan een omelet kun je toevoegen wat je lekker vindt. Wij kiezen voor wokgroenten en bloemkoolrijst.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_089584_220x162_JPG.jpg)
2 personen
415 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Klop de eieren los en meng met de bloemkoolrijst. Voeg eventueel zout toe. Verhit in 2 koekenpannen elk een eetlepel olie (bij 2 personen). Verdeel het eimengsel over de pannen. Draai het vuur laag en laat het ei in 5 min. stollen. Verhit de rest van de olie in een wok. Roerbak de groentemix 3 min. op hoog vuur. Leg de omeletten op de borden. Verdeel de groente over 1 helft van de omeletten en klap de omeletten dubbel over de groente.
combinatietip:Lekker met volkorenbrood. Het gerecht is dan niet meer glutenvrij.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
4 middelgrote eieren
200 g bloemkoolrijst
3 el traditionele olijfolie
380 g Aziatische wokgroente
Dit heb je nodig
koekenpannen