Spaghetti bolognese met gehakt en tomatensaus

Klassieke Italiaan met lekker veel groente

585 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de knoflook fijn. Schil de winterpeen. Snijd de peen en courgette in blokjes van 2 cm. Verhit de olie in een pan. Voeg het gehakt en de knoflook toe en bak op middelhoog vuur 3 min. of tot het gehakt rul is. Voeg de saus en peen toe en stoof het gerecht in 15 min. met de deksel op de pan gaar. Voeg de laatste 8 min. de courgette toe. Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verdeel de spaghetti over diepe borden en schep de saus erop.

Spaghetti bolognese met gehakt en tomatensaus

Klassieke Italiaan met lekker veel groente

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig