Pasta bolognese

Een klassieke pasta in een biologisch jasje.

595 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de ham in kleine stukjes. Verhit de olie in een hapjespan en bak de ham 3 min. op middelhoog vuur. Voeg het gehakt toe en bak in 5 min. rul.

  2. Snijd ondertussen de bleekselderij in boogjes en de winterpeen in blokjes. Snijd de knoflook fijn. Voeg de bleekselderij, peen en knoflook toe aan het gehakt en bak 3 min.

  3. Schenk de tomatensaus erbij en laat 10 min. zachtjes koken. Kook ondertussen de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af en verdeel over 4 borden.

  4. Breng de saus op smaak met peper en eventueel zout en verdeel over de borden. Scheur de blaadjes basilicum en strooi over de saus.

  • bereidingstipJe kunt dit gerecht helemaal maken met biologische ingrediënten.
  • bereidingstipJe kunt de pastasaus 1 dag van tevoren maken. Bewaar afgedekt in de koelkast.
  • combinatietipLekker met rucola en Parmezaanse kaas
  • Knoflook snijden

    Instructievideo - 00:57 min.

Pasta bolognese

Een klassieke pasta in een biologisch jasje.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig