Verse tortelloni met buffelmozzarella & tomaatjes

Vanavond eet je boterzachte burrata met paddenstoelen, cherrytomaatjes en tortelloni.

850 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Maak de knoflook schoon en snijd fijn. Veeg de paddenstoelen schoon met keukenpapier en halveer de grote paddenstoelen. De kruiden uit de paddenstoelenmix gebruik je niet. Was de cherrytomaten. Meng de paddenstoelen met de cherrytomaten aan de tak, de knoflook, het venkelzaad, een ½ el olie (per 4 personen), peper en eventueel zout. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en bak in het midden van de oven in ca. 15 min. gaar.

  2. Breng ondertussen een ruime pan water met eventueel zout aan de kook. Voeg, als het water kookt, de pasta toe, breng weer aan de kook en kook in 6 min. beetgaar.

  3. Haal ondertussen de blaadjes van de takjes munt, doe met de rest van de olie in een hoge beker en pureer met de staafmixer. Breng op smaak met (versgemalen) peper.

  4. Schep de pasta in diepe borden en verdeel de groente erover. Scheur de burrata in stukken erover en besprenkel met de muntolie.

  • algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.

Gerelateerde recepten

Verse tortelloni met buffelmozzarella & tomaatjes

Vanavond eet je boterzachte burrata met paddenstoelen, cherrytomaatjes en tortelloni.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig