Italiaanse maaltijdsalade met gekruide gehaktballetjes

Geen pasta met balletjes, maar een salade met balletjes: lekker!

645 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Meng het gehakt met de tuinkruidenmix voor gehakt en het ei. Vorm er met vochtige handen 5 balletjes per persoon van. Verhit de olie in een hapjespan en bak de balletjes in 12 min. rondom bruin en gaar.

  2. Snijd de bieslook fijn. Halveer de cherrytomaten en meng in een schaal met de courgettespaghetti en slamelange. Verdeel de gehaktballetjes erover en besprenkel met de balsamicoazijn. Bestrooi met de bieslook en breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer het brood erbij.

Gerelateerde recepten

Italiaanse maaltijdsalade met gekruide gehaktballetjes

Geen pasta met balletjes, maar een salade met balletjes: lekker!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig