Vegetarische hutspot met geitenkaas

Vegetarisch stamppotje? Probeer eens vega hutspot met geitenkaas en crunchy pecannoten.

620 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Neem de helft van de uien uit de zak hutspotgroenten. Verhit de helft van de boter in een koekenpan en bak de uien op laag vuur 20 min. Roer regelmatig. Kook ondertussen de aardappelen en de rest van de hutspotgroenten op middelhoog vuur in 15 min. gaar. Giet af en bewaar een kopje kookvocht.

  2. Verhit ondertussen een pan zonder olie of boter en rooster de noten in 3 min. op middelhoog vuur.

  3. Stamp de aardappelen en hutspotgroenten met de mix voor hutspot, de rest van de boter en eventueel wat kookvocht tot hutspot. Blus de gekaramelliseerde uien af met de jus en het water.

  4. Verdeel de hutspot over de borden. Maak een kuiltje in de stamppot en vul met de uienjus. Bestrooi met de noten en verkruimel de geitenkaas erover.

Vegetarische hutspot met geitenkaas

Vegetarisch stamppotje? Probeer eens vega hutspot met geitenkaas en crunchy pecannoten.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig