No bake chocoladetaart met zomerfruit en hagelslag

Bij deze chocoladetaart met zomerfruit en hagelslag komt geen oven aan te pas!

475 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 5 uur wachten

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Smelt 100 g boter (per taart) in een pan. Maal de koekjes fijn in de keukenmachine en meng met de gesmolten boter. Verdeel over de bodem van de quichevorm en druk gelijkmatig aan. Laat 30 min. opstijven in de koelkast.

  2. Breek ondertussen de melkchocolade in stukjes en doe samen met de rest van de boter, 320 g hagelslag (per taart) en de slagroom in een vuurvaste kom. Zet de kom op een pan met kokend water (zorg dat de bodem het water niet raakt) en laat de chocolade smelten (au bain-marie). Giet over de taartbodem. Laat minimaal 5 uur afgedekt opstijven in de koelkast.

  3. Neem de taart uit de koelkast. Ris de rode bessen van de takjes en meng met de blauwe bessen en frambozen. Verdeel het fruit langs de rand van de taart. Bestrooi het midden van de taart met de rest van de hagelslag en druk lichtjes aan.

  • bewaartipJe kunt de taart tot en met stap 2 maximaal 2 dagen van tevoren maken. Verdeel het fruit en de rest van de hagelslag er vlak voor het serveren over.

No bake chocoladetaart met zomerfruit en hagelslag

Bij deze chocoladetaart met zomerfruit en hagelslag komt geen oven aan te pas!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig