Sandwich met rucolaspread, gegrilde groenten en mozzarella

Broodje net even anders. Dat is deze sandwich met rucolaspread, gegrilde groenten en mozzarella.

400 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de aubergine in plakken van een ½ cm en meng met 3 el olie (per 4 personen) en peper. Snijd de rode ui in ringen van ca. 1 cm en meng met de rest van de olie.

  2. Verhit de grillpan zonder olie of boter en gril de aubergine in delen ca. 6 min. Keer regelmatig. Gril de rode ui 5 min. Keer halverwege. Haal de uiringen uit elkaar.

  3. Rooster ondertussen het brood in de broodrooster. Doe de rucola samen met de zuivelspread en knoflook in een hoge beker en pureer glad met een staafmixer (of pureer in de keukenmachine). Breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd de tomaten en mozzarella in plakken.

  4. Besmeer de sneetjes brood met de rucolaspread. Verdeel de aubergine, tomaat, ui en mozzarella over de helft van de sneetjes en breng op smaak met peper. Dek af met de andere sneetjes. Halveer de sandwiches en serveer.

Sandwich met rucolaspread, gegrilde groenten en mozzarella

Broodje net even anders. Dat is deze sandwich met rucolaspread, gegrilde groenten en mozzarella.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig