Lasagne met champignons en spek

525 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 30 min. wachten

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Oven op 200 °C voorverwarmen. In braadpan spekreepjes (zonder vet) 3 min. zachtjes bakken. Champignons schoonvegen en in plakjes snijden. Champignons door spekjes scheppen en 4 min. bakken. Met zout en peper op smaak brengen. Tomaten wassen en in plakken snijden. Laagje champignon-spekreepjes in schaal scheppen, bedekken met lasagnebladen, daarover laagje champignon-spekreepjes, tomaat en saus. Herhalen tot lasagnebladen op zijn. Met laagje saus eindigen. Met kaas bestrooien. Lasagne in midden van oven in 30 min. gaar en bruin laten worden. Lekker met groene salade en vinaigrettedressing.

Gerelateerde recepten

Lasagne met champignons en spek

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig