Verwarm de oven voor op 200 ºC. Meng de slagroom met de dragon en zout en peper naar smaak. Verdeel de dragonroom over de ovenschaaltjes. Breek boven elk schaaltje een ei en zet de schaaltjes in de braadslee. Schenk heet water in de braadslee tot 1 centimeter onder de randen van de schaaltjes. Zet de braadslee in het midden van de oven en bak de eieren in 15 minuten gaar. Lekker met geroosterd brood en roomboter.
- algemeenGeen gedroogde dragon in huis? Met een eetlepel verse bieslook smaakt dit gerecht ook erg lekker.
Ei uit de oven met dragon
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_004512_220x162_JPG.jpg)
1 personen
75 kcal
5 min. bereiden
15 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 ºC. Meng de slagroom met de dragon en zout en peper naar smaak. Verdeel de dragonroom over de ovenschaaltjes. Breek boven elk schaaltje een ei en zet de schaaltjes in de braadslee. Schenk heet water in de braadslee tot 1 centimeter onder de randen van de schaaltjes. Zet de braadslee in het midden van de oven en bak de eieren in 15 minuten gaar. Lekker met geroosterd brood en roomboter.
algemeen:Geen gedroogde dragon in huis? Met een eetlepel verse bieslook smaakt dit gerecht ook erg lekker.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 1 persoon)
4 eetlepels slagroom
1 theelepel gedroogde dragon
4 eieren
Dit heb je nodig
braadslede
eenpersoonsovenschaaltjes, ingevet