Ravioli met kalkoen in citroensaus

566 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Knoflook pellen en fijnsnijden. Broccoli en bloemkool in grote pan in ruim kokend water met zout naar smaak ca. 3 min. koken. Ravioli toevoegen en 4 min. meekoken. Afgieten en laten uitlekken. Kalkoenfilet in reepjes snijden en met zout en peper naar smaak bestrooien. In ruime pan boter met olie verhitten en hierin kalkoen met knoflook 5 min. bakken. Geregeld omscheppen. Citroensap en suiker toevoegen, even laten bruisen. Kookroom toevoegen en 2 min. zachtjes koken. Naar smaak zout en peper toevoegen. Bieslook ondertussen fijnknippen. Ravioli met groenten, helft van bieslook en kalkoen in citroensaus mengen. Ravioli over 4 diepe borden verdelen en rest bieslook erover strooien.

  • Knoflook snijden

    Instructievideo - 00:57 min.

Gerelateerde recepten

Ravioli met kalkoen in citroensaus

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig