Gegratineerde pastaschotel

Onder het laagje kaas schuilen bosuitjes, basilicum en tomaatjes.

385 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 15 min. oventijd

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 175 °C. Kook ondertussen pipe rigate volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd de cherrytomaten in kwarten, bosui in ringetjes en het basilicum grof.

  2. Schep de gekookte pasta om met de cherrytomaten, bosuitjes en het basilicum. Breng op smaak met (versgemalen) peper en zout. Schep de pasta in een ovenschaal, strooi er de kaas over. Gratineer de pastaschotel 15 min. in de oven.

  • combinatietipLekker met een groene salade.

Gegratineerde pastaschotel

Onder het laagje kaas schuilen bosuitjes, basilicum en tomaatjes.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig