Macaronischoteltje uit de oven

Om te voorkomen dat je pasta erg plakt kun je hem even husselen met een scheutje grassige olijfolie.

540 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 20 min. oventijd

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 225 °C. Snijd de broccoli in roosjes en de stelen in blokjes. Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking, voeg na 6 min. de broccoli toe.

  2. Vet de ovenschaal in met boter. Giet de penne en broccoli af en schep ze in de ovenschaal om met de zongedroogde tomaten, tomatenblokjes met vocht en hamblokjes. Snijd de knoflook fijn. Meng de gemalen kaas met de knoflook en wat zout en peper. Verdeel dit over het gerecht en druppel er een el olie uit het potje gedroogde tomaten over.

  3. Zet de schotel ca. 20 min. in de oven tot het kaaslaagje bruin en krokant is geworden. Serveer het gerecht warm.

  • Knoflook snijden

    Instructievideo - 00:57 min.

Macaronischoteltje uit de oven

Om te voorkomen dat je pasta erg plakt kun je hem even husselen met een scheutje grassige olijfolie.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig