Romige spinazielasagne

Deze lasagne met spinazie is superromig door de saus met gehakt, tomaat, zuivelspread en kaas. Lekker met een knapperig kaaslaagje bovenop!

740 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden / 1 uur oventijd / 5 min. wachten

11 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snipper de uien en snijd de knoflook fijn.

  2. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui 4 min. Voeg de knoflook, Provençaalse kruiden en het gehakt toe. Bak het gehakt 4 min. rul. Voeg de tomatenblokjes en spinazie toe en kook 5-7 min. Meng de melk en ⅔ van de zuivelspread erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Meng de rest van de zuivelspread met de helft van de geraspte kaas.

  3. Maak om en om laagjes in de ovenschaal van de lasagnesaus en lasagnebladen. Eindig met een laagje zuivelspread-kaasmengsel.

  4. Bestrooi met de rest van de geraspte kaas. Dek de schaal af met aluminiumfolie en zet ca. 45 min. in de oven. Verwijder de folie en bak nog 10-15 min. Haal uit de oven, laat 5 min. rusten voor serveren.

Romige spinazielasagne

Deze lasagne met spinazie is superromig door de saus met gehakt, tomaat, zuivelspread en kaas. Lekker met een knapperig kaaslaagje bovenop!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig