Kruidentagliatelle met haricots verts en ham

340 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een ruime hapjespan en fruit de knoflook en salie zachtjes 2 min. Halveer de cherrytomaten. Schep ze erdoor en stoof alles 3 min. op laag vuur. Neem de pan van het vuur. Breng ondertussen in een grote pan ruim water met zout aan de kook. Kook de boontjes 4 min. Voeg de tagliatelle toe en kook alles nog 4 min.

  2. Schep enkele eetlepels kookvocht van de pasta bij de tomaten. Giet de tagliatelle af en laat de pasta met boontjes weer in de pan glijden. Schep de tomaten met de ham door de pasta. Breng op smaak met peper en zout.

Gerelateerde recepten

Kruidentagliatelle met haricots verts en ham

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig