Ovenpasta met pompoen

Heerlijk warm gerecht voor zo'n echte druilerige (herfst)avond.

490 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 25 min. oventijd

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

  2. Snipper de ui. Verhit de olie in een hapjespan en bak de spekreepjes 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de ui toe en bak 3 min. mee. Voeg de pompoenstukjes toe en bak 3 min. mee. Doe de tomatenblokjes en salie erbij en breng aan de kook. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Meng de pompoen met de pasta en schep in de ovenschaal. Bestrooi met de kaas en bak ca. 25 min. in het midden van de oven goudbruin.

  • bereidingstipJe kunt dit gerecht 1 dag van tevoren bereiden, tot het bakken in de oven. Bewaar afgedekt in de koelkast. Bak in ca. 30 min. in de oven op 200 °C.
  • Pompoen schillen en snijden

    Instructievideo - 01:05 min.

  • Ui snipperen

    Instructievideo - 00:52 min.

Ovenpasta met pompoen

Heerlijk warm gerecht voor zo'n echte druilerige (herfst)avond.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig