Aardbei-mascarponetrifle

Alléén maar lekkere ingrediënten in deze trifle met aardbeien en cantuccini.

555 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Klop de slagroom met de suiker in een kom stijf. Meng de mascarpone door de slagroom. Roer de aardbeienjam los en schep het door het roommengsel. Niet gladroeren.

  2. Was de aardbeien en maak ze schoon. Snijd de helft van de aardbeien in plakjes en halveer de andere helft.

  3. Leg de lange vingers op de bodem van de schaal en besprenkel ze licht met de sinaasappellikeur. Verdeel 1/3 van het roommengsel over de lange vingers. Verdeel de aardbeiplakjes erover en de helft van het achtergebleven roommengsel. Hak de cantuccini grof en strooi het kruim erover. Verdeel de rest van het roommengsel over de cantuccini.

  4. Garneer met halve aardbeien en bestrooi met poedersuiker. Zet tot gebruik in de koelkast.

  • bereidingstipKan ca. 1 dag van tevoren bereid worden. Bewaar in koelkast tot gebruik.

Aardbei-mascarponetrifle

Alléén maar lekkere ingrediënten in deze trifle met aardbeien en cantuccini.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig