Snijd de salami in stukjes. Verhit de olie in een soeppan en bak de salami 2 min. Voeg de passata, 1 liter water en de bouillontabletten toe. Breng aan de kook en voeg de pasta en de soepgroente toe. Kook nog 8 min.
Schep de soep in 4 diepe borden of kommen. Verkruimel de geitenkaas erover. Serveer met het brood.
Snelle zomerminestrone
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_008396_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
750 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de salami in stukjes. Verhit de olie in een soeppan en bak de salami 2 min. Voeg de passata, 1 liter water en de bouillontabletten toe. Breng aan de kook en voeg de pasta en de soepgroente toe. Kook nog 8 min.
Schep de soep in 4 diepe borden of kommen. Verkruimel de geitenkaas erover. Serveer met het brood.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 goudsalami
2 el olijfolie
1 fles gezeefde tomaten
2 kippenbouillontabletten
150 g pasta
2 pakken luxe soepgroente
100 g zachte geitenkaas
1 ciabatta