Arrabbiata met paprika en wodka

575 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de paprika in reepjes. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de knoflook en chilipeper 1 min. Voeg de paprika en ui toe en bak 7 min. mee. Voeg de tomaten toe en laat 10 min. koken op middelhoog vuur.

  2. Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

  3. Voeg de wodka toe aan de saus en kook nog 1 min. mee. Giet de pasta af en verdeel over 4 borden. Schep de saus erop en schaaf de kaas erover. Serveer direct. Lekker met een salade van Tasty Tom tomaten en mozzarella.

  • algemeenDe arrabbiata smaakt ook heerlijk met vis: voeg dan samen met de wodka 1 bakje garnalen (125 g) toe.
  • Paprika's schoonmaken

    Instructievideo - 00:28 min.

Arrabbiata met paprika en wodka

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig