Verwarm de oven voor op 220 °C.
Snijd de knoflook fijn, de paprika in reepjes en de mozzarella in plakken. Kook de gnocchi in ruim water met zout in 2 min. gaar.
Verhit in een koekenpan de olie en fruit de knoflook 1 min. Bak de paprika 2 min. mee. Voeg de spinazie in 3-4 porties toe. Laat al omscheppend slinken en het vocht verdampen. Voeg de rozijnen, peper en eventueel zout toe.
Verdeel de gnocchi met de groenten over de ovenschaal. Schenk de pastasaus erover. Leg de mozzarella erop en bestrooi met peper en eventueel zout. Bak de gnocchigratin in de oven in ca. 20 min. goudbruin. Bon appétit!
Gnocchigratin met spinazie
Ovenheerlijke gnocchi met paprika en rozijnen.
- kookstaptipFruit voor een pittige gratin 1 fijngesneden rode peper (zonder zaadjes) met de knoflook mee.
Gnocchigratin spinazie
Instructievideo - 02:31 min.
Gnocchigratin met spinazie
Ovenheerlijke gnocchi met paprika en rozijnen.
hoofdgerecht
4 personen
750 kcal
15 min. bereiden
20 min. wachten
20 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C.
Snijd de knoflook fijn, de paprika in reepjes en de mozzarella in plakken. Kook de gnocchi in ruim water met zout in 2 min. gaar.
Verhit in een koekenpan de olie en fruit de knoflook 1 min. Bak de paprika 2 min. mee. Voeg de spinazie in 3-4 porties toe. Laat al omscheppend slinken en het vocht verdampen. Voeg de rozijnen, peper en eventueel zout toe.
Verdeel de gnocchi met de groenten over de ovenschaal. Schenk de pastasaus erover. Leg de mozzarella erop en bestrooi met peper en eventueel zout. Bak de gnocchigratin in de oven in ca. 20 min. goudbruin. Bon appétit!
kookstaptip:Fruit voor een pittige gratin 1 fijngesneden rode peper (zonder zaadjes) met de knoflook mee.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
250 g mozzarella
1 rode paprika
2 tenen knoflook
1 kg gnocchi
2 el traditionele olijfolie
3 el rozijnen
600 g verse spinazie
450 g sugo isolana tomatensaus in pot
Dit heb je nodig
ovenschaal (25 x 30 cm)