Worstspiesen en cherrytomaat

Worstjes van de barbecue, maar dan op een spies. Kom maar op met die BBQ!

285 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Steek de barbecue aan. Snijd elke saucijs in 3 stukken. Pel de sjalotten en halveer in de breedte. Haal de blaadjes van de takjes tijm en meng met de olie. Rijg een tomaat, een stukje worst, sjalot, tomaat, worst, sjalot, worst en tomaat aan een satéprikker. Maak zo nog 3 spiesen. Bestrijk de spiesen met de tijmolie. Gril ze in 8-10 min. goudbruin en gaar. Keer regelmatig en bestrijk tijdens het grillen nogmaals met de tijmolie.

  • variatietipJe kunt in plaats van kalfssaucijzen ook varkensbraadworst gebruiken.
  • Worst grillen op de barbecue

    Instructievideo - 00:45 min.

Worstspiesen en cherrytomaat

Worstjes van de barbecue, maar dan op een spies. Kom maar op met die BBQ!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig