- 1
- 2
- 3
Ook een avocado addict? Bij deze variant van de toast met avocado zie je hoe je een avocadoroos maakt!
Avocado en tomaat snijden
Rooster 4 sneetjes brood en bestrijk ze met 20 g plantaardige margarine. Snijd ondertussen 50 gram cherrytomaten in kwarten. Snijd 1 eetrijpe avocado overlangs doormidden en verwijder de pit. Schep met een lepel het vruchtvlees eruit en snijd in dunne partjes of ma...
00:27
Meer dieetwensen
Liever vegetarisch?
Aantal personen
4 groentebroodjes paprika | |
550 gram Fairtrade Original Young Jackfruit in blik | |
1 eetlepel arachideolie | |
0.5 theelepel uienpoeder | |
1 theelepel kerriepoeder | |
1 eetrijpe avocado | |
2 eetlepel Jean Bâton vegan mayo | |
0.5 Jazz appel |
Verwarm de broodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat het jackfruit uitlekken en spoel af onder koud stromend water. Pluk de draderige delen en kneus de harde delen tot stukjes.
Verhit de olie in een hapjespan en bak het jackfruit met de uienpoeder en kerriepoeder 5 min. op middelhoog vuur. Schep af en toe om.
Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit. Schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Prak fijn met een vork en meng het samen met de mayonaise door het jackfruit. Zet het vuur uit.
Verwijder het klokhuis van de appel, snijd het vruchtvlees in blokjes van een ½ cm en meng door de salade. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Vul de broodjes met de kerriesalade.