Halveer de paprika's, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd ze in repen van 1 cm breed. Verhit 2 el olie in een hapjespan of wok en bak de paprika op hoog vuur 8 min. Roer regelmatig.
Halveer ondertussen de tomaten en bak 1 min. mee. Neem de pan van het vuur. Meng de pesto door de rest van de olie en roer met de olijven door de groenten. Schep in een schaal en laat 5 min. staan. Scheur ondertussen het brood in stukken. Leg de burrata op de paprika-tomatensalade en serveer met het brood. Bon appétit!
Paprika-tomatensalade met burrata
Ingrediënten
Aantal personen
1 zak paprikamix | |
4 eetlepel traditionele olijfolie | |
360 gram tomatenmix | |
2 eetlepel verse groene pesto | |
0.5 potje zongerijpte Taggia-olijven | |
1 verse ciabatta | |
1 burrata |
Italiaanse recepten
Meer Mediterraanse keukens