Shared dining recepten
Shared dining: een schitterende tafel vol diverse hapjes waarvan iedereen naar wens en smaak kan proeven. Maak bijvoorbeeld een grande entrée vol hapjes of een grand dessert met mini-toetjes. Zo is er voor ieder wat wils.
![Shared dining: crostini met carpaccio maken Shared dining: crostini met carpaccio maken](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD157424_220x162_JPG.jpg 220w 162h, https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD157424_302x220_JPG.jpg 302w 220h, https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD157424_440x324_JPG.jpg 440w 324h, https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD157424_612x450_JPG.jpg 612w 450h, https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD157424_1024x748_JPG.jpg 1024w 748h, https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD157424_1224x900_JPG.jpg 1224w 900h)
Shared dining: crostini met carpaccio maken
- Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd een het stokbrood in 8 schuine plakjes. Leg op een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel de plakjes met de olijfolie en bestrooi met de kaas. Bak de bruschetta in het midden van de oven ca. 8 min.
- Haal uit de oven en laat de crostini eventueel iets afkoelen. Beleg de bruschetta met de carpaccio en rucola. Besprenkel met de dressing uit de verpakking van de carpaccio en bestrooi met de kaas en pijnboompitten uit dezelfde verpakking.