- 1
- 2
- 3
Tomatensalade
Tomatensalade? Veel zomerser dan dat wordt het niet! Bomvol smaak en kleur: tomatensalade is een feest om te eten. Van caprese tot panzanella of ‘gewoon’ lekker voor erbij, op deze pagina vind je de lekkerste tomatensalades.
Tomatensalade? Veel zomerser dan dat wordt het niet! Bomvol smaak en kleur: tomatensalade is een feest om te eten. Van caprese tot panzanella of ‘gewoon’ lekker voor erbij, op deze pagina vind je de lekkerste tomatensalades.
Aantal personen
10 trostomaten | |
2 rode uien | |
6 eetlepel groene olijven zonder pit | |
4 eetlepel olijfolie extra vierge | |
15 gram verse basilicum | |
200 gram witte kaasblokjes |
Snijd de tomaten in partjes, en de uien in ringen. Doe de tomaten, uien en de olijven in een schaal. Voeg de olie toe. Pluk de blaadjes van het basilicum en scheur in stukjes. Meng met de tomaten en breng op smaak met peper en zout. Verbrokkel de kaas erover.