Siciliaanse pastasalade alla caponata

Zo met rozijnen erdoor krijgen de kids hun groenten wel binnen.

515 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit de olie in een wok of hapjespan en roerbak de wokgroente 5 min. Voeg de rozijnen toe en roerbak nog 1 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Neem van het vuur en laat afkoelen tot gebruik.

  2. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Spoel koud onder stromend water. Laat uitlekken. Meng de groentemix, bruschettatopping en olijven door de pasta. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd de blaadjes basilicum in reepjes en garneer hiermee de pastasalade.

  • bewaartipJe kunt deze salade een ½ dag van tevoren bereiden en tot gebruik bewaren in de koelkast.

Siciliaanse pastasalade alla caponata

Zo met rozijnen erdoor krijgen de kids hun groenten wel binnen.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig