Vegetarische lasagne met geitenkaas

Lasagne zónder vlees, mét twee soorten kaas. Dubbel zo lekker.

770 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 30 min. oventijd

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  2. Verhit de olie in een hapjespan en bak hierin de Italiaanse roerbakmix 4 min. op middelhoog vuur. Voeg het fijngehakt toe en bak 2 min. mee. Schenk de pastasaus bij het groente-gehaktmengsel. Breng op smaak met peper en eventueel zout en kook nog 3 min.

  3. Leg ⅓ lasagnebladen in de ovenschaal. Verdeel ⅓ van het groente-gehaktmengsel en ⅓ van de mascarpone in lepeltjes erover. Maak zo nog 2 lagen. Verdeel de geitenkaas over de lasagne. Bak de lasagne in ca. 30 min. goudbruin en gaar in het midden van de oven.

  • serveertipLekker met basilicum.

Vegetarische lasagne met geitenkaas

Lasagne zónder vlees, mét twee soorten kaas. Dubbel zo lekker.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig