Gegrilde entrecote met salsa verde

De groene salsa maakt van dit gerecht met mooie rosé gebakken entrecote een Zuid-Amerikaans pareltje.

695 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

11 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de krieltjes in water met zout in 12 min. gaar. Giet af.

  2. Rasp ondertussen de gele schil van de citroen en pers 1 helft van de vrucht uit. Maal de blaadjes munt, dille, peterselie, knoflook, ansjovis, het citroenrasp, de olie en de helft van de kappertjes fijn in de keukenmachine. Breng de salsa op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Bestrijk de entrecotes met 2 el olie en bestrooi met peper en eventueel zout. Verhit de grillpan zonder olie of boter en gril het vlees in 5 min. rosé. Keer halverwege. Neem uit de pan en laat 5 min. op een bord rusten onder een deksel of aluminiumfolie.

  4. Meng ondertussen de helft van de salsa met de krieltjes, 2 el citroensap, de rest van de kappertjes en de rucola. Serveer met de entrecote en de rest van de salsa.

  • combinatietipLekker met gegrilde groenten.
  • Vlees grillen

    Instructievideo - 00:39 min.

Gegrilde entrecote met salsa verde

De groene salsa maakt van dit gerecht met mooie rosé gebakken entrecote een Zuid-Amerikaans pareltje.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig